ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46) - MUHTESEM YάZYIL (SULEIMAN THE MAGNIFICENT) EPISODE 46 [ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ]

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50)
MUHTESEM YάZYIL (SULEIMAN THE MAGNIFICENT)  EPISODE 050
[EMBEDDED GREEK SUBTITLES]

«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής & στην Τουρκία ως Νομοθέτης. O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα. Οι σύγχρονοι Τούρκοι επαίρονται για την ιστορία τους, γιατί ο σουλτάνος τους κυβερνώντας περίπου για μισόν αιώνα, έφτασε τον στρατό του σχεδόν ως τις πύλες της Βιέννης.

Το σήριαλ για τον "Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή" που δίχασε την Τουρκία, αφορά τη ζωή του σουλτάνου της περιόδου ακμής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας & παρουσιάζει τον Σουλειμάν - ΟΝΟΥΡ με όλα του τα ελλαττώματα, δηλαδή τις ερωτικές του περιπέτειες με τις γυναίκες του χαρεμιού, την αγάπη του για το κρασί. Για την ακρίβεια έχουν εκδηλωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυριας στην Τουρκία, ενώ & ο Tούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν το έχει αποκαλέσει "προσβλητικό". Πάντως οι παραγωγοί της σειράς έχουν θησαυρίσει ενώ παρατηρείται τελευταία μεγάλη αγάπη για τα ιστορικά βιβλία που αφορούν στη ζωή του σουλτάνου. Μιλώντας η σεναριογράφος της σειράς Μεράλ Οκάι, αναφέρει ότι "δεν περιμέναμε τέτοια τρελή επιτυχία".

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt


alt


Souleiman.o.megaloprephs.E50.2011.DVDrip.x264.AC3-GrLTv.mkv